Wie zijn wij

Ruim 130 jaar ervaring schept verwachtingen en die maken we graag waar. Niet voor niets staan we bekend als een betrouwbare samenwerkingspartner met een sterke binding met onze doelgroepen. ANWB is de grootste uitgever van Nederland op het gebied van mobiliteit, vakantie en vrije tijd. De natuurliefhebber, de sportieveling, de automobilist, de wandelaar, de liefhebber van dagjes uit: samen met onze adverteerders bereiken we een breed publiek van miljoenen Nederlanders. En dat met succesvolle resultaten: alleen bereiken is immers niet genoeg.

Ons brede portfolio aan mogelijkheden

Mensen informeren, inspireren, verleiden tot actie en aan je binden. Dat vraagt om een uitgever die jouw doelgroep kent en meegaat met de tijd. Daarom besteden we veel aandacht aan ons brede portfolio van niet alleen papieren magazines, maar ook steeds meer online middelen en natuurlijk diverse evenementen voor face-to-face contact. ANWB is uitgever van onder meer Kampioen, Op Pad, Waterkampioen en de ANWB Campinggidsen. Online bereiken we ruim 4 miljoen unieke bezoekers per maand met de druk bezochte websites van de ANWB. Ook bieden we steeds meer handige apps voor smartphones en tablets. Daarnaast zijn wij uitgever van de ANWB gratis uitgaven en vele premiums en relatiegeschenken.

 

Kom in contact met jouw doelgroep!

Of jouw doelgroep nu van motoren of tuinieren houdt, graag in een magazine bladert of liever een smartphone raadpleegt: met relevante content, op de juiste plek en het goede moment, genereer je respons. ANWB is graag jouw navigator door het medialandschap en een inspirator die je alle mogelijkheden laat zien van print, online, mobiel, social media, events, relatiegeschenken en meer.