Agenda

In deze agenda hebben wij de leukste evenementen voor u geselecteerd. Van grote toeristische beurzen tot kleinere branche-evenementen.

Vakantiebeurs 2018

Datum: 10 jan 2018 - 14 jan 2018 Locatie: Jaarbeurs Utrecht

ANWB pakt dit jaar groots uit op de Vakantiebeurs 2018 en is aanwezig met een aantal stands.

Ga naar de pagina van het event

Vakantiebeurs 2018

ANWB pakt dit jaar groots uit op de Vakantiebeurs 2018 en is aanwezig met een aantal stands.

ANWB Reizen

ANWB Reizen in vertegenwoordigd met een groot terras in Hal 11. Op dit ANWB terras in organiseert ANWB Ledenreizen bijvoorbeeld een Meet & Greet en horen bezoekers wat het Ledenreizen loyaliteitsplan voor hen betekent. Bij boeking op de beurs ontvangen de leden een ANWB Cadeau card. Daarnaast zijn er medewerkers van  Pharos Reizen en SNP op het terras aanwezig om vragen te beantwoorden en brochures uit te delen. Reizen Magazine heeft een stand op het Nederland Reist Plein in Hal 3, standnummer 03.D016. Bij de ANWB Info-bus kunnen bezoekers terecht met al hun vragen.

Reisdochters met eigen stand
In hal 3 staat FOX met een eigen stand op standnummer C090. Wie ter plaatse een reis boekt mag aan het kortingsrad draaien om zijn korting te bepalen. Bij de stand van Travelhome in Hal 3 op 03.A084 en 03.C085 kun je in 2 campers ervaren hoe het is om met een camper op pad te zijn. Cruise Travel vormt in Hal 8 op stand 08.B044 samen met andere specialisten en rederijen het paviljoen Cruises Wereldwijd.

ANWB Kamperen

Voor de onderwerpen kamperen of Kampeerreizen, is de grote stand van ANWB Kamperen dé plek om een bezoek te brengen. De stand is te vinden in Hal 11, standnummer 11.C056. Tijdens de vakdag op 11 januari worden winnaars van de Campingverkiezing van het Jaar 2017 bekendgemaakt.

Land van ANWB 

Naast de reisdochters en ANWB Kamperen is ook Land van ANWB vertegenwoordigd met stand in Hal 11, te vinden via standnummer 11.D052.  De bezoekers kunnen toegangsbewijzen  kopen en ontvangen kortingsbonnen die kunnen worden ingeleverd op het ANWB terras in Hal 11. Wie zijn ticket voor de beurs via het Land van ANWB heeft geboekt, heeft 1 euro korting gekregen op de toegangsprijs plus een kortingsbon voor koffie met een pannenkoek op het ANWB-terras. Op de stand worden op de vakdag op 10 januari de winnaars van de verkiezing Het leukste uitje van Nederland bekendgemaakt. Zowel de landelijke als de provinciale awards worden uitgereikt.  Daarnaast wordt op de stand van Land van ANWB ook de winnaar van het Veluws Zandsculpturenfestijn bekend gemaakt.

We ontvangen u als relatie graag tijdens een van de vakdagen op 10 en 11 januari, maar ook gedurende de hele Vakantiebeurs bent u net als onze leden van harte welkom bij een van de ANWB stands.

 

Caravana 2018

Datum: 18 jan 2018 - 23 jan 2018 Locatie: WTC Leeuwarden

ANWB kiest Caravan en Camper van het jaar.

Ga naar de pagina van het event

Caravana 2018

ANWB kiest Caravan en Camper van het jaar.

Ultieme Kampeersfeer

Tijdens de Caravana in de WTC Expo in Leeuwarden komen bezoekers helemaal in de kampeer sfeer. Met een tentoonstellingsoppervlak van 45.000 vierkante meter en 400 standhouders waaronder 200 campings is Caravana veruit de grootste kampeerbeurs van Nederland. De Caravana is bij uitstek dé beurs om een kampeerbestemming te kiezen.

ANWB Kamperen

ANWB is ook aanwezig en te vinden in Hal 5 op stand 5203.  Bezoekers worden geïnformeerd over de diensten en producten waarmee ANWB de kampeerder het leven makkelijker maakt. Zo is er een technisch klusteam aanwezig, zijn er workshops hoe je het best een caravan in kan pakken, maar worden ook de mogelijkheden verteld van de Camping Key Europe en over de vele Kampeerreizen die ANWB aanbiedt.

caravana2017_impressie stand

 

Caravan en Camper van het jaar

Op 19 januari om 15.00 uur worden in Hal 4 op stand 154 de winnaars bekend gemaakt van de verkiezing van de Caravan van het jaar 2017 én de camper van het jaar 2017.

Ticket verkoop

ANWB verzorgt ook ticketverkoop voor de Caravana via Het Land van ANWB. De portal waar ANWB leden met korting tickets kunnen bestellen voor o.a. uitjes, musea en concerten. Land van ANWB

 

 

Fiets en Wandelbeurs 2018

Datum: 2 mrt 2018 - 4 mrt 2018 Locatie: Jaarbeurs Utrecht

De leukste beurs voor actieve vakanties!

Ga naar de pagina van het event

Fiets en Wandelbeurs 2018

De leukste beurs voor actieve vakanties!

Zaterdag 11 en zondag 12 februari vind je ons met Op Pad op de Fiets en Wandelbeurs in de Jaarbeurs in Utrecht. Bezoek onze stand (stand 4.C.40), waar we het hele weekend een compleet en vol programma hebben en ontmoet onze redactie en accountmanagers. Een tipje van de sluier;

Zaterdag reiken we om 11:00 de Op Pad Outdoor Awards uit. Kom kijken naar de mooiste outdoorproducten en proost mee op de winnaars! Alle winnende producten zijn het hele weekend te zien in de Op Pad stand.

Op Pad rugzakexpert Tjeerd Visser staat zaterdag en zondag op de Op Pad stand van 13-16u om alles te vertellen over de meest geschikte rugzak. Kom voelen, passen en meten en luisteren naar Tjeerd! En stop alle wijsheden en tips die hij vertelt in je rugzak, want met een fijne rugzak loop je de mooiste tochten. Op de stand kunnen alle verschillende maten rugzakken worden uitgeprobeerd.

ANWB verzorgt ticketverkoop voor de Fiets en wandelbeurs via Het Land van ANWB. De portal waar ANWB leden met korting tickets kunnen bestellen voor o.a. uitjes, musea en concerten.

Tot op de Fiets en Wandelbeurs, we hopen je daar te ontmoeten!

 

 

Hiswa RAI A’dam 2018

Datum: 7 mrt 2018 - 11 mrt 2018 Locatie: RAI Amsterdam

ANWB en HISWA gaan samenwerken aan de toekomst van de watersport. Op de HISWA presenteren we ons gezamenlijk in een stand die in het teken staat van Welkom op het water.

Ga naar de pagina van het event

Hiswa RAI A’dam 2018

ANWB en HISWA gaan samenwerken aan de toekomst van de watersport. Op de HISWA presenteren we ons gezamenlijk in een stand die in het teken staat van Welkom op het water.

Zoals u van ons gewend bent zijn wij ook dit jaar met de redactie van de Waterkampioen te vinden op de HISWA Amsterdam Boat Show 2017. Bezoekers en exposanten kunnen hier kennismaken met de nieuwe landelijke campagne: “Welkom op het water”.

Met een gezamenlijke stand powered by HISWA en ANWB is er een unieke samenwerking ontstaan die in het teken staat van de toekomst van de watersport. Het doel van deze campagne: zoveel mogelijk mensen enthousiasmeren voor de watersport. Om dit te bewerkstelligen bruist het op de HISWA van de leuke activiteiten. Er is een surfsimulator aanwezig waar bezoekers met een Virtual Reality bril kunnen ervaren hoe leuk watersporten is.

Een bijzondere bijkomstigheid is het 90-jarige jubileum van de Waterkampioen. Een extra reden om langs te komen op onze HISWA-stand 02.324/ 02.322, u ontvangt namelijk een unieke herdruk van de allereerste Waterkampioen uit 1927, het “Orgaan van de afdeling Watertoerisme van den A.N.W.B. Toeristenbond voor Nederland”. Want wie jarig is, trakteert!

ANWB Kampeerweekend

Datum: 20 apr 2018 - 22 apr 2018 Locatie: Camping de Wildhoeve, Emst

In het weekend van 20 t/m 22 organiseert de ANWB een kampeerweekend.

Ga naar de pagina van het event

ANWB Kampeerweekend

In het weekend van 20 t/m 22 organiseert de ANWB een kampeerweekend.

Doel: emotie toevoegen aan Kamperen d.m.v. proeven, zien en beleven met de ANWB en haar partners als afzender.
Doelgroep: Iedereen, drie generaties, die binnen het jaar een vakantie op een camping overweegt of doorbrengt.

We stellen drie arrangementen beschikbaar:

  1. Weekend kamperen in een ANWB kampeermiddel
  2. Weekend kamperen in een verhuur-accommodatie
  3. Weekend kamperen met eigen kampeermiddel