Agenda

In deze agenda hebben wij de leukste evenementen voor u geselecteerd. Van grote toeristische beurzen tot kleinere branche-evenementen.

Kampeer & Caravan Jaarbeurs 2017

Datum: 11 okt 2017 - 15 okt 2017 Locatie: Jaarbeurs Utrecht

Van 11 t/m 15 oktober 2017 zal ANWB Kamperen aanwezig zijn op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs in Utrecht.

Ga naar de pagina van het event

Kampeer & Caravan Jaarbeurs 2017

Van 11 t/m 15 oktober 2017 zal ANWB Kamperen aanwezig zijn op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs in Utrecht.

Jaarlijks vind de Kampeer en Caravanbeurs plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. Tijdens de beurs zullen alle aanverwante producten rondom het thema Kamperen worden gepresenteerd. Op de beurs zullen nieuwe producten gelanceerd en verkocht worden. Bij een loterij kunnen bezoekers prijzen winnen. Daarnaast kunnen kampers en caravans getest worden, drankjes worden gedaan en is er een animatieprogramma voor jong én oud met onder andere een kampeertheater. Uiteraard mag ANWB, als autoriteit op het gebied van kamperen, hier niet ontbreken. ANWB zal met een grote stand uitpakken. Komt allen kijken bij de stand van ANWB.

Tevens worden de awards van de jaarlijkse verkiezing Camper en Caravan van het jaar op woensdag 11 oktober om 15:00 uur uitgereikt.

SETT

Datum: 7 nov 2017 - 9 nov 2017 Locatie: Montpellier, France

De SETT, een toonaangevende vakbeurs van Europa voor de kampeerbranche.

Ga naar de pagina van het event

SETT

De SETT, een toonaangevende vakbeurs van Europa voor de kampeerbranche.

7,8 en 9 november 2017 gaat de ANWB  onder andere het  boekingssysteem CRS promoten en de campings informeren over de nieuwe plannen op het gebied van kamperen.

Vakantiebeurs 2018

Datum: 10 jan 2018 - 14 jan 2018 Locatie: Jaarbeurs Utrecht

ANWB pakt dit jaar groots uit op de Vakantiebeurs 2018 en is aanwezig met een aantal stands.

Ga naar de pagina van het event

Vakantiebeurs 2018

ANWB pakt dit jaar groots uit op de Vakantiebeurs 2018 en is aanwezig met een aantal stands.

ANWB Reizen

ANWB Reizen in vertegenwoordigd met een groot terras in Hal 11. Op dit ANWB terras in organiseert ANWB Ledenreizen bijvoorbeeld een Meet & Greet en horen bezoekers wat het Ledenreizen loyaliteitsplan voor hen betekent. Bij boeking op de beurs ontvangen de leden een ANWB Cadeau card. Daarnaast zijn er medewerkers van  Pharos Reizen en SNP op het terras aanwezig om vragen te beantwoorden en brochures uit te delen. Reizen Magazine heeft een stand op het Nederland Reist Plein in Hal 3, standnummer 03.D016. Bij de ANWB Info-bus kunnen bezoekers terecht met al hun vragen.

Reisdochters met eigen stand
In hal 3 staat FOX met een eigen stand op standnummer C090. Wie ter plaatse een reis boekt mag aan het kortingsrad draaien om zijn korting te bepalen. Bij de stand van Travelhome in Hal 3 op 03.A084 en 03.C085 kun je in 2 campers ervaren hoe het is om met een camper op pad te zijn. Cruise Travel vormt in Hal 8 op stand 08.B044 samen met andere specialisten en rederijen het paviljoen Cruises Wereldwijd.

ANWB Kamperen

Voor de onderwerpen kamperen of Kampeerreizen, is de grote stand van ANWB Kamperen dé plek om een bezoek te brengen. De stand is te vinden in Hal 11, standnummer 11.C056. Tijdens de vakdag op 11 januari worden winnaars van de Campingverkiezing van het Jaar 2017 bekendgemaakt.

Land van ANWB 

Naast de reisdochters en ANWB Kamperen is ook Land van ANWB vertegenwoordigd met stand in Hal 11, te vinden via standnummer 11.D052.  De bezoekers kunnen toegangsbewijzen  kopen en ontvangen kortingsbonnen die kunnen worden ingeleverd op het ANWB terras in Hal 11. Wie zijn ticket voor de beurs via het Land van ANWB heeft geboekt, heeft 1 euro korting gekregen op de toegangsprijs plus een kortingsbon voor koffie met een pannenkoek op het ANWB-terras. Op de stand worden op de vakdag op 10 januari de winnaars van de verkiezing Het leukste uitje van Nederland bekendgemaakt. Zowel de landelijke als de provinciale awards worden uitgereikt.  Daarnaast wordt op de stand van Land van ANWB ook de winnaar van het Veluws Zandsculpturenfestijn bekend gemaakt.

We ontvangen u als relatie graag tijdens een van de vakdagen op 10 en 11 januari, maar ook gedurende de hele Vakantiebeurs bent u net als onze leden van harte welkom bij een van de ANWB stands.

 

Caravana 2018

Datum: 18 jan 2018 - 23 jan 2018 Locatie: WTC Leeuwarden

ANWB kiest Caravan en Camper van het jaar.

Ga naar de pagina van het event

Caravana 2018

ANWB kiest Caravan en Camper van het jaar.

Ultieme Kampeersfeer

Tijdens de Caravana in de WTC Expo in Leeuwarden komen bezoekers helemaal in de kampeer sfeer. Met een tentoonstellingsoppervlak van 45.000 vierkante meter en 400 standhouders waaronder 200 campings is Caravana veruit de grootste kampeerbeurs van Nederland. De Caravana is bij uitstek dé beurs om een kampeerbestemming te kiezen.

ANWB Kamperen

ANWB is ook aanwezig en te vinden in Hal 5 op stand 5203.  Bezoekers worden geïnformeerd over de diensten en producten waarmee ANWB de kampeerder het leven makkelijker maakt. Zo is er een technisch klusteam aanwezig, zijn er workshops hoe je het best een caravan in kan pakken, maar worden ook de mogelijkheden verteld van de Camping Key Europe en over de vele Kampeerreizen die ANWB aanbiedt.

caravana2017_impressie stand

 

Caravan en Camper van het jaar

Op 19 januari om 15.00 uur worden in Hal 4 op stand 154 de winnaars bekend gemaakt van de verkiezing van de Caravan van het jaar 2017 én de camper van het jaar 2017.

Ticket verkoop

ANWB verzorgt ook ticketverkoop voor de Caravana via Het Land van ANWB. De portal waar ANWB leden met korting tickets kunnen bestellen voor o.a. uitjes, musea en concerten. Land van ANWB

 

 

Fiets en Wandelbeurs 2018

Datum: 2 mrt 2018 - 4 mrt 2018 Locatie: Jaarbeurs Utrecht

De leukste beurs voor actieve vakanties!

Ga naar de pagina van het event

Fiets en Wandelbeurs 2018

De leukste beurs voor actieve vakanties!

Zaterdag 11 en zondag 12 februari vind je ons met Op Pad op de Fiets en Wandelbeurs in de Jaarbeurs in Utrecht. Bezoek onze stand (stand 4.C.40), waar we het hele weekend een compleet en vol programma hebben en ontmoet onze redactie en accountmanagers. Een tipje van de sluier;

Zaterdag reiken we om 11:00 de Op Pad Outdoor Awards uit. Kom kijken naar de mooiste outdoorproducten en proost mee op de winnaars! Alle winnende producten zijn het hele weekend te zien in de Op Pad stand.

Op Pad rugzakexpert Tjeerd Visser staat zaterdag en zondag op de Op Pad stand van 13-16u om alles te vertellen over de meest geschikte rugzak. Kom voelen, passen en meten en luisteren naar Tjeerd! En stop alle wijsheden en tips die hij vertelt in je rugzak, want met een fijne rugzak loop je de mooiste tochten. Op de stand kunnen alle verschillende maten rugzakken worden uitgeprobeerd.

ANWB verzorgt ticketverkoop voor de Fiets en wandelbeurs via Het Land van ANWB. De portal waar ANWB leden met korting tickets kunnen bestellen voor o.a. uitjes, musea en concerten.

Tot op de Fiets en Wandelbeurs, we hopen je daar te ontmoeten!