Bereik

Contactmomenten
icoon online
Online 28.038.560 pageviews per maand
icoon app
App 188.000 downloads

Middelen

Online

Binnen de onbegrensde mogelijkheden van internet is het de ANWB gelukt een waardevol netwerk te creëren. Daar kunt u van profiteren... Lees verder

Online

Binnen de onbegrensde mogelijkheden van internet is het de ANWB gelukt een waardevol netwerk te creëren. Daar kunt u van profiteren.

Online advertising werkt

Uw merk profileren via online branding, traffic genereren voor uw website of online bezoekers aanzetten tot actie. Wat uw doel ook is, het online netwerk van de ANWB leent zich perfect voor online advertising. Het bereik is gigantisch: anwb.nl heeft ruim 5 miljoen unieke bezoekers per maand.

Uw doelgroep gericht aanspreken

Binnen de thema’s vakantie, vrije tijd en mobiliteit heeft de ANWB diverse online omgevingen gecreëerd. Met relevante content voor specifieke doelgroepen. Dus wie u ook wilt inspireren, via onze online media spreekt u uw doelgroep heel gericht aan. Van wandelaars tot motorliefhebbers.

Direct doorklikken naar aanbod

Een paar feiten over online advertising: 70 procent van de internetters staan open voor aankopen via een website en 60 procent wil kunnen doorklikken om een product direct aan te schaffen. Ook klikken internetters vaker op beeld dan op tekst. Het is dus echt zo: uw boodschap online brengen werkt.

Bekijk de mogelijkheden voor online

Branded content

Branded content is een effectieve manier om een commerciële boodschap te brengen. Verpakt in magazinepublicaties scoort uw boodschap hoog... Lees verder

Branded content

Branded content is een effectieve manier om een commerciële boodschap te brengen. Verpakt in magazinepublicaties scoort uw boodschap hoog.

Mensen lezen liever een gesponsord artikel dan een standaard advertentie. Branded content komt geloofwaardiger over en wordt sneller geaccepteerd. Het effect is daarom ongekend hoog. Door onbewuste beïnvloeding kunt u de houding en het gedrag van mensen beïnvloeden. Geniet uw merk al enige naamsbekendheid, dan zal branded content uw merknaam sterker maken.

Van logo tot maatwerk

De mediaspecialisten van de ANWB hebben veel ervaring met branded content. De drie belangrijkste criteria voor succes zijn: relevantie, verrijking en subtiliteit. Alleen een subtiel gebracht relevant artikel zal uw campagne verrijken. Branded content werkt het best als aanvulling op andere middelen. Wilt u weten hoe u branded content kunt inzetten? Wij nodigen u graag uit voor een oriënterend gesprek.

Bekijk de mogelijkheden voor branded content

Evenementen

Mensen houden van evenementen. Uw merk presenteren op een beurs of event is een unieke kans om goed gezien te worden... Lees verder

Evenementen

Mensen houden van evenementen. Uw merk presenteren op een beurs of event is een unieke kans om goed gezien te worden.

Evenementen maken loyaal

Verspreid over het jaar organiseert de ANWB allerlei toeristische beurzen en evenementen. We zijn trots om te kunnen vermelden dat de opkomst altijd hoog is en de sfeer bijzonder goed. Een event is daarom de perfecte gelegenheid om een product of dienst in de markt te zetten. Of om het imago van uw merk te versterken.

Iets extra’s voor uw klanten

Evenementen zorgen voor loyale klanten. Mensen zien dat u iets extra’s doet. U neemt deel aan een feestelijk evenement en u neemt de tijd om iedereen te woord te staan. Dat waarderen mensen: zij ervaren uw merk positiever en zullen eerder besluiten tot aankoop. Bijkomend voordeel: u staat in direct contact met uw klanten.

 

Bekijk de mogelijkheden voor evenementen