Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Doelgroepen

Auto

Of hij nu rijdt in een veilige gezinsauto, stoere oldtimer of zakelijk visitekaartje op wielen: de autoliefhebber kent geen geheimen voor ons. Bereik de autoliefhebber en maak een succes van adverteren in de autobranche.

Bekijk meer mogelijkheden

Motor

Een rustig tochtje of sportief vooruit, op een klassieke oldtimer of een moderne motor, in een groep of juist alleen: echte motorrijders hebben hun eigen voorkeuren. De ANWB weet hen allemaal op het juiste moment te raken!

Bekijk meer mogelijkheden

Water

Van motorbootje tot zeiljacht: dankzij onze jarenlange ervaring kennen wij de Nederlandse watersporter door en door. Informeer, inspireer en overtuig bootliefhebbers en watersporters met onze ideale mix aan advertentiemogelijkheden.

Bekijk meer mogelijkheden

Vrije Tijd

Inspireer de actieveling en maak een succes van adverteren! In ons sterke netwerk kom je eenvoudig in contact met actieve recreanten, outdoorliefhebbers en dagjesmensen. En dat in elke fase van de customer life cycle.

Bekijk meer mogelijkheden

Kamperen

Kamperen in een kleine tent of met het hele gezin in een camper, luxe, op de bonnefooi, duurzaam... één ding hebben alle kampeerders gemeen: ze weten al sinds jaar en dag de ANWB te vinden als het gaat om kampeeradvies.

Bekijk meer mogelijkheden

ANWB-leden

De familieman, de stadsmens, de gezelligheidsvrouw: ze lijken zo verschillend, maar delen hun liefde voor auto’s, fietsen, reizen, recreatie en de natuur. Via ons netwerk kom je in contact met miljoenen Nederlanders.

Bekijk meer mogelijkheden

Reizen

Een culturele stedentrip, actieve wintersport of luxe cruise: wat de voorkeur ook is, de Nederlandse vakantieganger is op zoek naar inspiratie en informatie. Raak de welgestelde reiziger en maak van adverteren een succes!

Bekijk meer mogelijkheden

Maatwerk

Met het maatwerk van ANWB Media wordt jouw campagne zeker een succes. Een eenmalige uitgave, een evenement op maat of sponsored content: de mogelijkheden zijn zeer uitgebreid. Samen met jou bepalen we de optimale aanpak!

Bekijk meer mogelijkheden