Diverse middelen

Print

Reclame in gedrukte media scoort nog steeds hoog. Dat geldt zeker voor de magazines en specials van de ANWB: wij hebben al 130 jaar trouwe lezers... Lees verder

Print

Reclame in gedrukte media scoort nog steeds hoog. Dat geldt zeker voor de magazines en specials van de ANWB: wij hebben al 130 jaar trouwe lezers.

Print blijft effectief

Nederlanders houden van lezen. Ruim één derde leest een tijdschrift, krant of boek als de tv aanstaat. Ieder magazine wordt zo’n drie keer opengeslagen en voor een gedrukt magazine nemen mensen langer de tijd dan voor een online magazine. Mensen zien uw boodschap dus vaak.

Uw doelgroep laat zich inspireren

De ANWB magazines sluiten aan bij specifieke leesbehoeften. U kunt uw boodschap dus gericht brengen. Bovendien leent print zich perfect voor storytelling. Mensen hebben interesse in het verhaal van een merk en aankoopbeslissingen nemen ze het vaakst op basis van gedrukte media.

Uw boodschap crossmediaal

De merkvoorkeur van mensen is het best te sturen in magazines en specials. Print hoort dus thuis in uw totale mediacampagne. In combinatie met tv en online is uw boodschap het meest effectief. Vooral 25- tot 44-jarigen verdiepen zich online in een merk op basis van een boodschap in een printtitel.

Bekijk de mogelijkheden voor print

Online

Binnen de onbegrensde mogelijkheden van internet is het de ANWB gelukt een waardevol netwerk te creëren. Daar kunt u van profiteren... Lees verder

Online

Binnen de onbegrensde mogelijkheden van internet is het de ANWB gelukt een waardevol netwerk te creëren. Daar kunt u van profiteren.

Online advertising werkt

Uw merk profileren via online branding, traffic genereren voor uw website of online bezoekers aanzetten tot actie. Wat uw doel ook is, het online netwerk van de ANWB leent zich perfect voor online advertising. Het bereik is gigantisch: anwb.nl heeft ruim 5 miljoen unieke bezoekers per maand.

Uw doelgroep gericht aanspreken

Binnen de thema’s vakantie, vrije tijd en mobiliteit heeft de ANWB diverse online omgevingen gecreëerd. Met relevante content voor specifieke doelgroepen. Dus wie u ook wilt inspireren, via onze online media spreekt u uw doelgroep heel gericht aan. Van wandelaars tot motorliefhebbers.

Direct doorklikken naar aanbod

Een paar feiten over online advertising: 70 procent van de internetters staan open voor aankopen via een website en 60 procent wil kunnen doorklikken om een product direct aan te schaffen. Ook klikken internetters vaker op beeld dan op tekst. Het is dus echt zo: uw boodschap online brengen werkt.

Bekijk de mogelijkheden voor online

Evenementen

Mensen houden van evenementen. Uw merk presenteren op een beurs of event is een unieke kans om goed gezien te worden... Lees verder

Evenementen

Mensen houden van evenementen. Uw merk presenteren op een beurs of event is een unieke kans om goed gezien te worden.

Evenementen maken loyaal

Verspreid over het jaar organiseert de ANWB allerlei toeristische beurzen en evenementen. We zijn trots om te kunnen vermelden dat de opkomst altijd hoog is en de sfeer bijzonder goed. Een event is daarom de perfecte gelegenheid om een product of dienst in de markt te zetten. Of om het imago van uw merk te versterken.

Iets extra’s voor uw klanten

Evenementen zorgen voor loyale klanten. Mensen zien dat u iets extra’s doet. U neemt deel aan een feestelijk evenement en u neemt de tijd om iedereen te woord te staan. Dat waarderen mensen: zij ervaren uw merk positiever en zullen eerder besluiten tot aankoop. Bijkomend voordeel: u staat in direct contact met uw klanten.

 

Bekijk de mogelijkheden voor evenementen

ANWB Winkels

Jaarlijks bezoeken 12,1 miljoen mensen de ANWB Winkels. Wat blijkt: nog steeds wil 40 procent een product kunnen aanraken voor de aankoop... Lees verder

ANWB Winkels

Jaarlijks bezoeken 12,1 miljoen mensen de ANWB Winkels. Wat blijkt: nog steeds wil 40 procent een product kunnen aanraken voor de aankoop.

Welkom in de ANWB Winkels

De ANWB heeft winkels van Groningen tot Sittard. Echte winkels, waar je kunt binnenlopen voor kwaliteitsproducten, advies en ledenvoordeel. Vaak is een bepaald product alleen te koop bij de ANWB. Hoe fijn is het dat je het dan kunt aanraken, uitproberen én direct kunt meenemen?

Groot succes

De ANWB Winkels blijven onverminderd succesvol. Van de in totaal 12,1 miljoen bezoekers per jaar is 46 procent tussen de 25 en 40 jaar. Wilt u meeliften op dit succes? Traffic naar de ANWB Winkels genereert u makkelijk met huis-aan-huisfolders. Wij nodigen u graag uit voor een oriënterend gesprek.

Bekijk de mogelijkheden voor ANWB Winkels

Branded content

Branded content is een effectieve manier om een commerciële boodschap te brengen. Verpakt in magazinepublicaties scoort uw boodschap hoog... Lees verder

Branded content

Branded content is een effectieve manier om een commerciële boodschap te brengen. Verpakt in magazinepublicaties scoort uw boodschap hoog.

Mensen lezen liever een gesponsord artikel dan een standaard advertentie. Branded content komt geloofwaardiger over en wordt sneller geaccepteerd. Het effect is daarom ongekend hoog. Door onbewuste beïnvloeding kunt u de houding en het gedrag van mensen beïnvloeden. Geniet uw merk al enige naamsbekendheid, dan zal branded content uw merknaam sterker maken.

Van logo tot maatwerk

De mediaspecialisten van de ANWB hebben veel ervaring met branded content. De drie belangrijkste criteria voor succes zijn: relevantie, verrijking en subtiliteit. Alleen een subtiel gebracht relevant artikel zal uw campagne verrijken. Branded content werkt het best als aanvulling op andere middelen. Wilt u weten hoe u branded content kunt inzetten? Wij nodigen u graag uit voor een oriënterend gesprek.

Bekijk de mogelijkheden voor branded content

Relatiegeschenken

De ANWB heeft een breed assortiment kaarten, boeken en gidsen die u cadeau kunt doen als relatiegeschenk. Uw zakenrelaties zullen verrast zijn... Lees verder

Relatiegeschenken

De ANWB heeft een breed assortiment kaarten, boeken en gidsen die u cadeau kunt doen als relatiegeschenk. Uw zakenrelaties zullen verrast zijn.

Originele relatiegeschenken

Een relatiegeschenk is een uitstekend middel om uw doelen te realiseren op het gebied van communicatie, marketing en pr. Op een originele manier onderhoudt u contact met uw doelgroep. Vaak zelfs tegen lage kosten: mensen hebben lang plezier van een cadeau. En al die tijd blijft u in de gedachten van de ontvanger.

Van logo tot maatwerk

Met een relatiegeschenk bereikt u zonder twijfel de doelgroep die u voor ogen heeft. Een goed gekozen cadeau kan zelfs van emotionele waarde zijn. Uw mogelijkheden zijn uitgebreid. U kunt uw logo op het geschenk plaatsen of de gehele content op maat ontwikkelen. Het is maar net wat bij u past. Wij nodigen u van harte uit om samen met de ANWB te onderzoeken waar uw kansen liggen.

Bekijk de mogelijkheden voor relatiegeschenken

Adverteren is maatwerk

Maatwerk is de sleutel tot succesvol adverteren. Welke doelgroep wilt u verleiden, wanneer en via welk medium heeft uw boodschap het beste bereik? In nauwe samenwerking met de ANWB kiest u een strategie op maat. Zo profiteert uw merk optimaal van de kracht van maatwerk.