Nieuwe formule E-bike special

In navolging van de Kampioen Auto verschijnt in dezelfde formule de special E-bike. De nieuwe editie wordt onder de naam van Kampioen uitgegeven als Kampioen E-bike. Het magazine gaat 132 pagina’s tellen, heeft dezelfde afmetingen en papier als de Kampioen en bezit een kwalitatief redactioneel umfelt op het gebied van e-bikes.

Nieuwe propositie
De Kampioen formule is een bewezen concept voor een printmagazine en bedient 10 keer per jaar miljoenen ANWB-leden. Binnen het cluster gezinsbladen scoort het de hoogste lezersfrequentie (79,8%). Ook op lezersintensiteit scoort de Kampioen hoog. 58% van de lezers leest alles tot bijna alles en nog eens 27% meer dan de helft tot driekwart. Nieuw zijn de vaste formats van de Kampioen Special waarmee wij optimaal de doelstelling van partners richting onze leden ondersteunen. Partners profiteren daardoor nog meer van de kracht van het merk ANWB. Bovendien wordt de conversie versterkt en engagement vergroot.

Verschijningsdatum van de nieuwe Special Kampioen E-bike is 5 april samen met Kampioen 4. De oplage is 150.000 exemplaren.